Лъв Седмичен Хороскоп 16 - 22 юли 2018

Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, в която ще получите по-голяма яснота по въпроси, които са ви сериозно притеснение в момента. По един или друг начин ще получите яснота или решение на една сложна дилема. Съновиденията сега ще са полезни за вас. 
През седмицата ще имат добро развитие вашите финансови дела. Мнозина ще се зарадват на пари, на предложение, което ще донесе добър доход или на приключването на парично задължение. 
Сега ще отделите време и внимание да приключите със стар ангажимент. Събития от миналото ви отново ще станат актуални поради някаква причина. 
Използвайте тази седмица за уреждане на битови проблеми, ремонти или подобрения в дома, в градината или в стопанството си. 
Сега ще имате благоприятно време за покупки или продажба на имот или на лични вещи. 
Здравето ви може да изиска грижи, лечение или консултация с лекар специалист. 
В личен план ще ви зарадва едно признание, похвала или комплимент. 
Ще успеете навреме да игнорирате една личност, която ще се опита с лукавство да извлече полза от познанството си с вас. 
Разговор с жена ще ви даде идея, с която ще можете да постигнете един важен за семейството ви успех. 

Лъв Седмичен Хороскоп 9 - 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще изиграете важна роля в живота на мъж или мъже, чийто действия ще зависят от ваши решения, намеса в техните дела и др. 
Сега ще вложите повече време и енергия да намерите разрешение на проблеми, които тормозят вашето спокойствие и комфорт. Това от което имате нужда сега е преди всичко стабилизиране в емоционален и психически план след някои неприятни или натоварващи напоследък преживявания. 
В зависимост от вашите собствени настроения тази седмица може да се окаже много сложна или по-малко сложна. Това ще се определи донякъде и от естеството на домашните ви грижи и задължения. Вероятни са неприятности в дома, които ще чакат единствено вие да ги разрешите. Сега ще имате отговорности спрямо близки хора, които живеят с вас или надалеч от вас.
На мнозина от вас ще им се наложи да помогнат в една ситуация на роднина или приятел.
Вероятно ще се намесите при разрешаването на проблеми от финансов характер, които касаят мъж от близкия ви кръг приятели или роднини. 
Ще възникнат кратки затруднения при получаване на пари чрез документ, банка или друга институция.
Здравето ви ще бъде нестабилно и на моменти ще напомня за себе си. Отделете време за необходимите грижи или лечение.
През тази седмица избягвайте стреса и се опитвайте да мислите позитивно при всяка по-емоционална ситуация.
Мъжете ще очакват важна новина или информация.
Жените ще преживеят интересни събития в любовта или на работното си място.