Лъв Седмичен Хороскоп 19 - 25 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица бъдете по-големи реалисти в очакванията си, които имате за получаване на пари или за някаква финансова изгода. 
Всъщност каквото и да преживеете в този план това едва ли ще ви изненада, а сами да сте си изградили нереални очаквания. През тази седмица ще бъде важно добре да балансирате своите приходи и разходи, за да не изпаднете в неприятна ситуация. 
През тази седмица ще се ангажирате с оформянето на документи или договор, което може да излезе извън рамките на тези седем дни. Забавянето на важна за вас информация не бива да бъде причина за паника или други негативни емоции, тъй като развитието на тези събития ще продължи през следващата седмица. 
През тази седмица съхранявайте по-внимателно личната си информация, особено тази, която е във вашия личен телефон или компютър. 
Като цяло събитията през тази седмица ще имта допълнително развитие през следващите 7 дни. 
Затова най-добре ще бъде да не се натоварвате емоционално и психически и да оставите нещата да се развият по естествен начин. Някои от вас ще използват седмицата за планиране на пътувания или събирания през Коледните и Новогодишни празници. 
Жените Лъв могат да се зарадват на пари, придобивка или друга подобна ситуация, за която са изгубили надежда, че може да им се случи. 
Мъжете Лъв да бъдат по-внимателни в това, което се случва в момента на работното им място. Избягвайте всякакви коментари, които могат да бъдат използвани против вас и да бъдете набедени за разпространение на клюки или създаването на интрига.

Лъв Седмичен Хороскоп 12 - 18 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица от вас ще се изиска много по-голямо внимание във финансовите ви дела, особено при разрешаването на проблем, който вече е възникнал през изминалата седмица. 
Опитайте се да не задълбочавате този проблем, да излезете от ситуацията с малка загуба. 
Трудно ще реализирате през тази седмица свои планове или очаквания свързани с момиче или с млада жена. 
Може да очаквате разкаяние от нейна страна за действие или решения от близкото и минало. 
Седмицата ще бъде благоприятна за обсъждане на различни действия в семейството свързани с бизнес, с работата на човек от дома и други. 
Мнозина ще посетят държавна, банкова или друг вид институция по-важен за семейството въпрос. 
През седмицата може да преживеете проблеми свързани с пътуване на дете или с млад човек от семейството. 
Възможно е да възникне някакъв инцидент свързан с такъв човек по време на пътуване.
Младите жени Лъв да се пазят от загуба или кражба, както на обществено място, така и на лични вещи или информация свързана с работата им.