Лъв Седмичен Хороскоп 25 февруари - 3 март 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще възникне неочакван проблем, който ще ви създаде по-голямо притеснение или ще бъде причина за здравословно неразположение. 
Възможни са грижи свързани със собственото ви здраве, като посещение при лекар, зъболекар или друг специалист. Изненадите през тази седмица ще ви създават моменти на безпокойство, независимо дали са положителни или не. 
Това ще бъде благоприятна седмица за разговори или действия свързани с наследство, имот или финансови ресурси, които са притежание на ваши родители и други. 
Нестабилното и неясното положение на някои брачни отношения ще доведе до по-сериозно обмисляне на една раздяла или развод. 
През тази седмица независимо ангажираността със собствените ви проблеми, ще ви се наложи да обърнете внимание и на други хора, които ще ви потърсят за да споделят свои неприятности, и които ще имат нужда от вашия съвет или помощ. Избягвайте да се фокусирате единствено върху собствените си проблеми и помогнете на другите, ако това е според възможностите ви. 
Генерално погледнато върху цялата седмица, вие може да бъдете поставени в групата от хора, на които ще им бъде даден късмет през тези седем дни, които ще имат възможността да реализират поне една промяна или нещо ново в живота си или други неща, за които сте имали очакване.

Лъв Седмичен Хороскоп 18 - 24 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще бъдете емоционално нестабилни, което ще провокира различни настроения (положителни и песимистични), които ще се променят динамично и ще ви направят трудни за комуникация. През тази седмица може да ви се наложи да разговаряте по парични дела, които са били обект на разговор в предишни месеци или седмици, без да се постигне конкретен резултат. 
През тази седмица избягвайте финансови отношения с хора, които не познавате добре или имат лоша репутация. 
През тази седмица човек от кръга ви приятели ще ангажира вниманието ви с по-чести разговори или размяна на съобщения, като причината за това ще бъдат неприятности от личен или професионален характер. 
През седмицата ще ви подразни коментар за вас от страна на приятел, който ще бъде направен във ваше отсъствие и който ще приемете като обида или проява на двуличие. 
През тази седмица ще ви изненадат събития на работното ви място, свързани с нови хора в екипа ви, нови клиенти или развитие на нови професионални контакти с хора от различни разстояния.